Door Wil Noordtzij

Jaren geleden handwerkte ik iedere vrijdagochtend met een aantal andere dames. Ieder deed zijn eigen ding tot op een dag iemand heb boekje O! Vlekken meenam.

De vlekken worden gebruikt als inspiratiebron voor werkjes en zo ging ieder weer zijn eigen gang. Ik maakte vlekken op stof en borduurde hierop waarbij ik inspiratie vond in afbeeldingen gemaakt met behulp van een microscoop in kranten, tijdschriften en op internet. Ik noemde deze werkjes MIE’s oftewel Microscope Inspired Embroiderys. Ik was deze werkjes al bijna weer vergeten tot de oproep kwam om foto’s van werkstukken aan te leveren voor de on-line-tentoonstelling.

Een aantal werkjes zijn klaar.

Met twee werkjes ben ik nog bezig.

Ik ben van plan om deze werkjes alsnog af te maken net als de lapjes die alleen nog maar vlekken hebben.

Ik heb nog geen idee hoe ik deze werkjes wil presenteren dus daarover ga ik nog nadenken maar suggesties zijn welkom.

Categorieën: BerichtenBlog